PODPORUJÚ NÁS

 
 
 
 
 
www.zzz.sk
 
NaviPro
 
 
 
  

 

_________________

 

Zobrazuje stav

od 1.máj 2010

 

free counters

 

 

_________________

PROGRAM 22.9.2009

  

 

 Začiatok Národnej konferencie - III. stretnutie kardioklubov s medzinárodnou účasťou je naplánovaný na 15,00 hod., dokedy by sa mali pozvaní účastníci, hostia a lektori dostaviť do Kúpeľov Sliač, kúpeľný hotel PALACE ***, kde po svojej prezentácii v recepcii hotela budú ubytovaní.

 

Slávnostné otvorenie Národnej konferencie sa uskutoční v Spoločenskej dvorane Kúpeľov SLIAČ o 15,00 hod. podľa naplánovaného programu.

Súčasťou slávnostného otvorenia Národnej konferencie bude krátky kultúrny program, ktorí zrealizuje vedenie Základnej umeleckej školy Sliač.

 

Kúpele SLIAČ a.s.

 

 

Po slávnostnom otvorení Národnej konferencie nasleduje exkurzia Kúpeľami SLIAČ pre účastníkov konferencie.

Túto exkurziu realizujú Kúpele Sliač a.s. ako neoddeliteľnú súčasť konferencie s cieľom podrobne oboznámiť účastníkov konferencie s bohatou históriou, súčasnosťou a budúcnosťou kúpeľov.

Pre účastníkov konferencie je pripravená aj informácia súvisiaca so špecifikami liečebných procedúr, ktoré môžu návštevníci a klienti kúpeľov Sliač absolvovať ako súčasť svojho pobytu v týchto kúpeľoch.
Dôležité bude aj oboznámenie účastníkov konferencie s flórou kúpeľov Sliač, ktorú tvoria rôznorodé rastliny a stromy v lesoparku okolia kúpeľov.

 

 

 

 

Prezentácia kardioklubov z jednotlivých zúčastnených krajín sa uskutočni v Spoločenskej dvorane Kúpeľov SLIAČ.

 

SPOLOČENSKÝ VEČER

Neoddeliteľnou súčasťou Národnej konferencie - III.stretnute kardioklubov je aj spoločenský večer, počas ktorého sa môžu účastníci konferencie bližšie zoznámiť a nadviazať priateľské vzťahy medzi kardioklubmi a samozrejme aj osobné priateľske vzťahy.

 

tucna-anca

  

 

Prvý spoločenský večer bude zúčastnených zabávať skupina

TUČNÁ ANČA z Brezna

- želáme príjemnú zábavu !

 

VSTUPNÉ :

Benefičné vstuné 1,- €
 


Zaregistrovať do Noviniek e-mailom

 

Č A S

 

 

Predpoved pocasia :: www.meteo.sk

 
_____________
 Posledná
 aktualizácia:
 
3.december
 2023
_____________
 

NAŠI PARTNERI