PODPORUJÚ NÁS

 
 
 
 
 
www.zzz.sk
 
NaviPro
 
 
 
  

 

_________________

 

Zobrazuje stav

od 1.máj 2010

 

free counters

 

 

_________________

PROGRAM 24.9.2009

 

 


 


AURA Trade, s.r.o. je obchodná spoločnosť, ktorá je založená na princípoch poznania, skúseností a vzdelávania sa. Hlavným artiklom sú automatické externé defibrilátory (AED) a súvisiaca činnosť s týmito prístrojmi.

Jedným z najčastejších dôvodov úmrtí na Slovensku, ale aj vo svete je fibrilácia srdcových komôr – zástava srdca.
Denne na Slovensku zomiera štrnásť kamarátov, známych alebo úplne anonýmnych ľudí. Nemuseli by možno odísť, keby sme vedeli, že aj vy, s pomocou malého prístroja vieme pomôcť v krízovej situácii.

 

Alfa Bio, s.r.o. je spoločnosť na výrobu sójového syra tofu a ďalších výrobkov zo sóje, ktoré predáva v širokej obchodnej sieti po celom Slovensku, ale aj vo svojej predajni zdravej výživy a vegetariánskej reštaurácii. Pri výrobe využíva Alfa Bio modernú techniku a technológiu, postupne rozširuje portfólio svojich výrobkov a neustále inovuje nielen v oblasti výroby, ale aj dizajnu obalov či komunikácie na trhu. Vysoká kvalita všetkých výrobkov firmy Alfa Bio a ich prístupné ceny sú zárukou spokojnosti zákazníkov, ktorých každý deň pribúda. Aj preto má spoločnosť kvalitne vybudovanú sieť obchodných zástupcov s celoslovenskou pôsobnosťou a spolu zamestnáva viac ako 60 pracovníkov. Záujem o výrobky spoločnosti Alfa Bio s.r.o. prejavili aj zákazníci v Českej republike, Maďarsku a Poľsku.

 

YALONG TRADE s.r.o., je obchodná spoločnosť, ktorá pracuje na princípoch poznania, skúseností a vzdelávania sa. Hlavným artiklom je BIOquant - prístroj na liečbu a prevenciu u srdcovo-cievnych ochorení.

BIOquant, polovodičová laserová terapia na ožarovanie krvi cez nosnú dutinu. Jedným z hlavných použití BIOquantu je aplikácia na liečbu a prevenciu u srdcovo-cievnych ochorení.

 

BRUTO s.r.o. - je registrovaným výrobcom všetkých typov váh, členom Cechu a Únie výrobcov váh SR, asociácie európskych výrobcov vážiacej techniky C.E.C.I.P. a distribútorom prístrojov tvoriacich Kontrolný bod zdravia.

Systém Kontrolný bod zdravia má za cieľ umožniť každej osobe sledovať základné fyzické parametre tak, aby bolo možné včas reagovať na negatívne trendy vo vývoji zdravia. Kontrolný bod zdravia umožňuje monitorovanie každej osobe podľa svojich potrieb a naložiť so získanou informáciou zodpovedne.

 

 BRUTO s.r.o.

 

SPOLOČENSKÝ VEČER

Neoddeliteľnou súčasťou Národnej konferencie - III.stretnute kardioklubov je aj spoločenský večer, počas ktorého sa môžu účastníci konferencie bližšie zoznámiť a nadviazať priateľské vzťahy medzi kardioklubmi a samozrejme aj osobné priateľske vzťahy.

 

 

jadranka

 

 

Tretí spoločenský večer bude zúčastnených zabávať

JADRANKA

- želáme príjemnú zábavu !

 

VSTUPNÉ :

Benefičné vstupné 1,- €


Zaregistrovať do Noviniek e-mailom

 

Č A S

 

 

Predpoved pocasia :: www.meteo.sk

 
_____________
 Posledná
 aktualizácia:
 
2.apríl
 2024
_____________
 

NAŠI PARTNERI